Makiažo kursų profesionalams studentė Monika: dėstytojos padeda atrasti savo stilistiką

Šiandien apie makiažo kursus profesionalams kalbamės su „Carolina Make Up School“ studente Monika Drulyte.

KOKS BUVO TAVO SANTYKIS SU MAKIAŽAIS IKI KURSŲ PROFESIONALAMS?

Vizažo srityje esu apie 3 metus – tai nėra daug. Mano patys pirmi kursai profesionalams buvo kitoje akademijoje.

SU KOKIU TIKSLU ĖJAI Į „CAROLINA MAKE UP SCHOOL“?

Prieš tai dar nedirbau vizažiste, nes trūko pasitikėjimo savimi. Nors mano atliekami makiažai patikdavo aplinkiniams, aš vis drovėdavausi (gal ir todėl, kad apskritai esu drovi asmenybė). Čia atėjau jau tvirtai žinodama, kad noriu dirbti šioje srityje.

KODĖL PASIRINKAI BŪTENT ŠIĄ MAKIAŽO MOKYKLĄ?

Kuomet rinkausi makiažo kursus profesionalams, internete atradau „Carolina Make Up Studio“ ir sužinojusi daugiau, nusprendžiau išbandyti šiuos kursus. Čia viskas atrodė labai profesionalu, bet turiu prisipažinti – apie šią studiją prieš tai nebuvau girdėjusi. Ir dabar negaliu suprasti, kaip taip galėjo įvykti (šypsosi).

KAIP SEKĖSI MOKYTIS KURSŲ METU? AR PASIEKEI NORIMŲ REZULTATŲ BAIGUSI KURSUS? 

Manau, kad man čia mokytis sekėsi tikrai neblogai – nebuvau naujokė ir tiksliai žinojau, ko noriu. Žinoma, daug kas priklauso ir nuo dėstytojų, o jos labai daug padėjo. Tad esu labai dėkinga už kiekvienos dėstytojos suteiktas žinias.

KOKS BENDRAS ĮSPŪDIS SUSIDARĖ APIE MŪSŲ KURSUS, STUDIJĄ, DĖSTYTOJAS?

Bendras įspūdis apie „Carolina Make Up Studio“ yra labai geras! Tiek naudingų žinių įgyta – tikrai „VAU“, pakartočiau! Labai patiko dėstytojų konceptas, nes jos visos labai skirtingos, savaip nuostabios, naudojančios skirtingas technikas. Tai itin svarbu mokiniui, kad susipažintų su įvairiapusiškumu ir suprastų, kad vizaže nėra vieno kelio, jų yra daug.

Labai patiko, kad dėstytojos padeda atrasti save ir savo stilistiką, nėra tik schemos, kur privalai daryti būtent taip, bet gali rinktis laisvai. Šis aspektas itin svarbus tiems, kas nori gerai išmanyti savo darbą ir tapti profesionaliu meistru, gebančiu kiekvienam klientui individualiai pritaikyti tinkamiausią makiažą, pabrėžiant gražiausius bruožus.

KO PALINKĖTUM DVEJOJANČIOMS, AR PROFESIONALAUS MAKIAŽO PASAULIS YRA SKIRTAS JOMS?

Tikrai rekomenduoju mokytis šioje studijoje, jeigu norite tapti vizažo srities profesionalais! O visoms būsimoms vizažistėms linkiu pasisemti daug žinių iš dėstytojų sukaupto turiningo bagažo, nepraleisti paskaitų ir į jas nevėluoti (šypteli). Na, žinoma, ir daug praktikuotis bei jokiu būdu nenuleisti rankų tą akimirką, kai atrodo, kad niekas nebesigauna...

AR PO KURSŲ TOLIAU DARBUOJIESI ŠIOJE SRITYJE?

Taip, po šių kursų pradėjau dirbti, kaip ir norėjau!

Grįžti